Utbytesstudenter

 

image

Odessa på väg till Bispgården

 

Första vårmånaden april inleddes med snöfall vilket inte alls är ovanligt. Det var faktiskt väldigt bra, för snön nöp fast på isen så det var mycket enkelt att leda Odessa hela vägen nerifrån stoflocken i bortersta hagen och nästan rakt in i transporten. 4 maj fyller hon fyra och nu är det dags för henne att åka till Nilla's Häst & Ridutbildning och förhoppningsvis inom överskådlig tid gå att rida på! Då kommer hon bli till salu, och jag råder verkligen spekulanter att åka dit för att se henne. Här är möjligheterna för provridning ytterst begränsade, och tränaren är den som bäst kan berätta vilka förutsättningar Odessa har. Det kommer framgå på hemsidan när Odessa är redo för försäljning.

 

image

På plats hos tränaren, och i bakgrunden står Pavel

 

Pavel har sedan en tid varit på utbildning, och vi kom på efter ett tag att vi skulle byta inriktning och låta han bli inkörd först. Nu har Pavel nått en punkt i utbildningen där han gjort ett genombrott och ska få vila några månader innan han åker tillbaka för fortsatt körträning. Väldigt bra läge för en längre viloperiod för en unghäst.

 

image

Pavel i transporten inväntar att hemresan ska börja

 

Byte av studenter gick smidigt vad jag förstår, och strax var Pavel på väg hem. Husse fick köra själv medan jag höll ställningarna hemma. Mest var jag orolig över att några ston skulle få för sig att kolla om Odessa möjligtvis gömt sig någonstans på andra sidan stängslet men det var mestadels lugnt. Cetzima och Elisjka gnäggade en hel del, men inget svar kom ju.

 

image

Pavel och Ruslan kort efter ankomst

 

Väl hemma var det blandade känslor. Pavel var väldigt ödmjuk och visade tydligt att han inte ville orsaka något bråk. När han åkte var han flockledare, en tjänst Mistjev villigt tog över. Nu undrar förstås Mistjev varför Pavel återvänt, var det inte bra dit han flyttade? Småhingstarna vill både mäta krafter och busa medan Pavel anstränger sig för att hålla sig flytande i mitten någonstans. Tills vidare. Lillbrorsan Gagarin sa hej, de håller sig på replängds avstånd som de alltid gjort.

 

Det blir nog bra, och ifall konstellationen exploderar pga testosteron har jag en plan B redo.

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
Besökare idag: 1
Denna månad: 919
Totalt: 143071
tisdag
25
februari
Fettisdagen
Sigvard, Sivert

2020
Vecka 9
«februari 2020»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
242526272829

Senaste inlägg
Lördagsledigt
Unghästonsdag
Har du koll på våra avkommor?
Inneväder
Stridshäst?
Sammanträffande
Utlottning!
Pälsfällning
Ljusterapi och solkatter
Skottår

Senast kommenterade
Har du koll på våra avkommor?
Pälsfällning
Supermamman och lillfrallan
Midvinter och djurens jul
Julbilder
Tack för allt Elisjka och lycka till!
Alla hästar hemma
Ökad stödutfodring
Taklagsfest
Bra höår

Arkiv
2020
 •    Februari
 •    Januari
 • 2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011

  Lista över andra trevliga bloggar

   

  Stuteri Kry 

  Jemthagen

  Nillas Häst& Ridutbildning

  Yvonne Larsson

  Johanna Lassnack (inaktiv)

  Bondfia